Ez az 5 csillagjegy nagyon nehezen heverik ki a szakítást.

A szakítás senki életében nem egy könnyű dolog, akár minket dobtak, akár mi léptünk ki egy nem jól működő párkapcsolatból.

Ez a 4 női csillagjegy vonzza a férfiakat - Lenyűgöző személyiségek! 

Vannak, akiknek sikerül hamar túl lenniük a történteken és le tudják könnyedén zárni az életüknek azt a fejezetét, míg mások számára egy nagyon nehéz és megterhelő dolog ez, ami az egész további életükre kihatással van.

Lássunk most 5 olyan csillagjegyet, akik a legnehezebben heverik ki a szakítást!

Bika

Nagyon romantikus természetűek, ők ha elkötelezik magukat valaki mellett, azt egy életre gondolják. Éppen emiatt érinti őket rosszul egy szakítás. Néha évekig képesek szomorkodni emiatt és ha időközben meg is ismerkednek valaki mással, akkor sem tudnak részesévé válni egy új szerelemnek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok rettegnek az egyedülléttől, éppen emiatt szeretnek mindig tartozni valakihez. Számukra a szakítás szóba sem jöhet, mindig igyekszenek megoldani a problémát, ami a kapcsolatot veszélybe sodorja. Ha mégis szakításra kerül a sor, a saját maguk módján “gyászolják” a kapcsolatot, lelkileg teljesen a padlóra kerülnek emiatt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Milyen képességeid vannak állatövi jegyed alapján? Most kiderül!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: