Kos

A Kos nők sokat adnak a megjelenésükre, számukra nem létezik olyan, hogy elhanyagolják magukat. Tökéletes a kisugárzásuk, divatosak, szeretik a szép és elegáns dolgokat. Nem tudnak nekik ellenállni a férfiak, pontosan tudják, mit kell mondaniuk és felvenniük, hogy elbűvöljék a teremben lévőket. Számukra a romantika nem elhanyagolható, anélkül rosszul érzik magukat. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Finom gesztusaikkal azt sugározzák, hogy a párjukkal gyengédek és gondoskodóak. Egyszerűen kitűnnek a tömegből, nem lehet nem észrevenni őket. Gyengéd és bájos külsejük mögött viszont egy erős és szigorú nő rejtőzik, aki nem tűri, ha átnéznek rajta. Ne is tegyél így, hiszen ha egy Bikát semmibe veszel, többet nem hajlandó a bizalmába és a kegyeibe fogadni. Kedvességükkel hamar a társaság középpontjába kerülnek, elfogadóak, nem véletlen, hogy a férfiak ennyire kedvelik őket. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: