Ikrek

Nem esik nehezére, hogy egy férfi szívét megnyerje. A kiszámíthatatlansága izgalmassá teszi a vele való ismerkedést. Vele senki sem unatkozik, mellette minden nap egy izgalmas és újdonságokkal teli lehetőség. Kifinomult ízlése van, szereti a szép és izgalmas összeállításokat, a finom illatú parfümöket és a meghökkentő cipőket. Imádja a finom falatokat, egy meglepetés vacsorával könnyedén le lehet venni a lábáról. Bár nem iszik sűrűn, ha a randevún előkerül egy különleges üveg bor, nem fog nemet mondani. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Bárki szívét megnyeri, aki a közelébe kerül. Az a férfi, aki egyszer találkozik vele, azonnal a bűvkörébe kerül, úgy, hogy neki lényegében meg sem kell erőltetnie magát. Nem hisz önmagában, nem is henceg a külsejével, pedig jócskán kitűnik a szépségével a többi nő közül. Romantikus és vicces, mellette nem lehet unatkozni. Bármilyen őrültségben benne van, imádja az újdonságokat és a merész élethelyzeteket, szeret kipróbálni addig még sosem tett dolgokat. Az ágyban is bevállalós, igazi lepedőakrobata. Mellette az élet nemcsak öröm, de kalandos is. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-07 - Amennyiben jelenleg egyedülálló, ma sikerülhet végleg begyógyítania lelkén...

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: