A Mérleg

Mérleg jegyűként erős benned a hajlam, hogy a lehető legrosszabb verziót lásd magad előtt, ami aztán megrémít, sőt le is blokkol téged. Pánikroham vagy bármilyen pesszimista gondolat esetén csak hunyd le a szemed, és az életed legboldogabb pillanataira gondolj, legyen szó utazásról, gyerekszületésről, bármiről, ami örömmel tölt fel. A borúlátó gondolatokat könnyedén elűzheted. A jótanács: Ne rémiszd magad, és ne gondolj azonnal a lehető legrosszabbra! Üldözd el a negatív üzeneteket, és visszatér az önbizalmad!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz Skorpió jegyűként a múltban, a gyerekkorodban elkövetett hibáknak. A múlt elmúlt, már rég nem az vagy, aki akkoriban voltál, hiszen az idő múlásával nagyon is sokat változtál, mint ahogy minden más is megváltozott körülötted. Éppen ezért teljesen felesleges a múlton keseregni, újra és újra lepergetni magad előtt, mintha filmet néznél, az egykor történteket. Íme a hasznos tanács: Tanulj megbocsátani saját magadnak! Azt nem lehet vitatni, követtél el hibákat a múltban (mint ahogy mindenki más is), de teljesen fölösleges emiatt büntetni magadat. A múltat hagyd a múltban, nézz a jövőbe!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilas

Nyilas jegyűként hajlamos lehetsz túlzottan is ostorozni magadat a múltban hozott rossz döntések, kudarcok miatt. Mivel akkoriban azért döntöttél úgy, mert azt láttad megfelelőnek, fölösleges emiatt szégyenkezned, bosszankodnod. Végül is, változtatni már úgysem tudsz, a kesergés meg nem vezet semmire. A tipp: Ne szégyelld magad a múltbeli rossz döntéseid miatt. A hibák elfogadása csak még erősebbé tesz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: