Mit jelent a hűség valójában? Egyesek számára azt, hogy nem kezdenek testi kapcsolatba a párjukon kívül senkivel, másoknak azt, hogy a kedvesük mindig számíthat rájuk és soha nem hagyják el őt. 

Lássuk, hogy csillagjegyek alapján kik azok, akik a leglojálisabbak, és kik azok, akikben a legkevésbé lehet megbízni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Rengeteg új impulzus érheti ma, kedves Bak, ami talán munkájával kapcsolatos. Esetleg egy új feladatkört bíznak önre, vagy megújul a rendszer, amiben eddig dolgozott. A betanulással nem lesznek problémái, de lehet, hogy idõbe telik majd megszoknia a dolgok új menetét.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Talán nem a legjobb partnerek, sokat féltékenykednek, de ha hűségről van szó, azt komolyan veszik, ez alapvető dolog számukra. Mindig képesek harcba szállni a szerelemükért és kitartani mellette a végsőkig.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rosszindulatúnak születtek: íme a csillagjegyek kedvességük szerint

Rák

Ha egyszer valóban megszeretnek valakit és egy bizonyos idő eltelte után megbizonyosodnak arról, hogy tökéletes párra találtak, akkor kitartanak mellette a végsőkig, nem vágynak másra és mindenben támogatják a szerelmüket.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlánok a párjukat és a barátaikat is ugyanazzal a hévvel védelmezik. Ha a szeretteiket bármilyen rossz éri, azonnal ott teremnek, támogatják őket. Bármi is történjen, a párjukat nem hagyják el.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Csak a munka, a munka és a munka. Ez teszi ki szinte minden napját, kedves Oroszlán. Lehet, hogy nem vette észre, de barátai már igencsak hiányolják társaságát. Próbáljon meg elszakadni egy kicsit feladataitól és szervezzen ismerõseivel egy kis lazítást, ahol végre újra beszélgethetnek egy jót.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Nagyon makacsak és megválogatják, hogy kivel kezdenek párkapcsolatot. Viszont ha egyszer valakit közel engedtek magukhoz, azt a végsőkig szeretni fogják. Az egyik leghűségesebb jegy szülöttei. Ha hozzád nem volt hű egy Bika, akkor nem szeretett igazán.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: