Általában kedves embernek tartod magad, de olykor előbújik belőled egy kis gonoszság? Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, mindenkiben van jó és rossz, a csillagjegyekben pedig az alábbi módon oszlik meg a kettősség.

A legkedvesebb csillagjegyek:

Mérleg

Egyértelmű, hogy a Mérleg vezeti a listát, hiszen ő az, aki tényleg mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy mások boldogok legyenek. Kibékít, vígasztal, egész életében a harmóniára törekszik és csak akkor elégedett, ha környezetében mindenki kiegyensúlyozott. Talán túl kedves is, hiszen a saját érdekeit sokszor háttérbe szorítja. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap igen kiegyensúlyozottan telhet, kedves Mérleg, amikor is, lesz elég ideje azzal foglalkozni, amivel csak szeretne, ugyanakkor, kissé elkényelmesedve, hajlamosabb lehet szüntet is tartani, így nem biztos, hogy a mai lesz élete legtermékenyebb napja! Ne legyen lelkiismeret-furdalása emiatt, hisz ez másokkal is gyakran megesik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-22 - Meglehet, hogy ma kedvese kissé félreértelmezi mindezt, amit mond neki...

Halak

A Halak olyan tündéri személyiség, aki az önzetlenség mintaképe: egyszerűen jó érzéssel tölti el, ha másokon segíthet. Kedves, segítőkész és amennyire csak lehet, konfliktuskerülő. Irtózik a negativitástól, vallja, hogy kedvességgel sokkal többet lehet elérni mint a törtetéssel, és eszerint éli életét.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bika nemcsak előre enged a sorban vagy tesz szívességeket, emellett elképesztően türelmes is. Persze egy idő után neki is el tud borulni az agya, de ahhoz tényleg nagyon sok kell és csak akkor robban, mikor más már régen kiakadt volna. Pozitív, laza személyiség, aki nem rejti véka alá érzelmeit és mindenkivel kedves.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ha rossz pillanatában kapod el, a Vízöntő elsőre kicsit undoknak tűnhet, pedig az esetek 90 százalékában bűbájos személyiség. Kifejezetten barátságos és őszintén kíváncsi az emberekre, ezért nagyon könnyen ismerkedik. Remek hallgatóság, önmagát adja és mindig lehet rá számítani.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilas azért az egyik legkellemesebb személyiség, mert tudatosan távol tartja magát mindentől és mindenkitől, ami negatív és rossz. Ő a maga útját járja és aki nem illik az életébe, azt egyszerűen elkerüli. Nem pletykál, nem beszél ki senkit, mindössze ignorálja a kellemetlen elemeket. Könnyed és kellemes természete kifejezetten üdítő. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap nagy koncentrációt igényelhet öntõl, kedves Nyilas, amikor is, nem sok ideje jut majd pihenésre, álmodozásra, vagy bármi más egyébre, s ettõl kicsit feszültnek, stresszesnek érezheti magát a nap végére. Egy forró fürdõ most aranyat érhet!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: