Kos

A Kossal elég csak egy rövid időt eltöltened ahhoz, hogy megismerd forrófejű, temperamentumos természetét. Ő sosem a hátad mögött fog áskálódni, hanem mindig odaáll és kőkeményen tudtodra adja, ha valami nem tetszik neki. Ő azt vallja, nem undok, csak őszinte és ugyan elsőre kicsit erőszakosnak tűnhet, valójában kedves szíve van. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bak nem az a bűbájos személyiség, akit kenyérre lehet kenni. Temperamentumos, önfejű és ha úgy érzi, nem állsz vele egy oldalon, akkor gondolkodás nélkül képes kizárni az életéből. Ha valakit meg akar bántani, az megemlegeti, mert nemcsak szavakkal tud fájdalmat okozni, hanem dühös kirohanásaival is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

A mai nap, az élet több terültén is nagy szüksége lehet önre a környezetében élõknek, így garantáltan nem fog majd unatkozni, kedves Bak. Ha sikerül kitartania, s mindenhol derekasan helytállnia, akkor nem marad majd el a méltó elismerés és jutalom sem!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ugyan melyik csillagjegy állna a legundokabb lista élén, ha nem a Skorpió. Bosszúálló személyiség, akivel képtelenség szót érteni, amíg le nem nyugszik. Hozzáállása gyanakvó, nehezen nyílik meg és olyan ember, akivel ajánlatos jóban lenni, mert ha konfrontálódsz vele, abból csúnya háború lesz.  

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: