A kevésbé kedves csillagjegyek:

Ikrek

Az Ikrekben egyszerre van meg a jó és a rossz kettőssége, ami azt jelenti, hogy tud nagyon kedves is és gonosz is lenni. Többnyire jóindulatú, de nagyon hangulatember és ha rossz passzban kapod el, bizony nem fél konfrontálódni. Ha jó kedve van, akkor tündérien viselkedik, ha nem, akkor elég undok tud lenni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák tud nagyon kedves lenni, de ingadozó személyisége ennek sokszor gátat szab. Az érzelmeinek sokszor nem tud parancsolni és mivel kifejezetten túlérzékeny, olykor elég nyűgös hangulatú. Jóindulatú személyiség, azonban kedélyingadozásai zsémbessé tehetik. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-03-22

Oroszlán

Az Oroszlán kifejezetten kedves és elbűvölő személyiség, mégsem a jóindulatú csillagjegyek közé soroljuk és ennek oka az, hogy meglehetősen csúnyán tud viselkedni, ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarja. Ha rájön, hogy valaki át akarja verni, nem fél megmutatni gonoszabbik oldalát.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz nem akar rosszat, azonban olyan görcsös személyiség, aki minden apróságon képes sokáig rágódni. Nem áll tőle távol a passzív-agresszív viselkedés és nem az a típus, aki eléd áll és beolvas, hanem inkább a hátad mögött tesz neked keresztbe. Epés megjegyzésekkel is előszeretettel operál, ha valakit meg akar bántani.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: