A legstabilabb párkapcsolatok jellemzően barátságból nőtték ki magukat, hiszen jóval azelőtt, hogy bármi is történt volna a párok között, már minden apróságot tudtak egymásról. Ismerték egymás családi hátterét, múltját, ízlését, értékrendjét, s nem valamiféle rózsaszín ködön át látták a másikat, ami gyakran jellemzi a kezdeti fellángolás időszakát. Amikor a barátoddal randizol, biztos lehetsz benne, olyan partnerrel találkozol, aki teljesen megért téged.

Lássuk, mely csillagjegypároknál van a legnagyobb esély rá, hogy a barátságból szerelem alakulhasson.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-29

A Kos és a Nyilas barátsága és szerelme

A tűz elemű jegyek lobbanékonyságukról, szenvedélyességükről híresek, ám ez nem feltétlenül jelenti, hogy csakis vitatkozás és civódás jellemezné mindennapjaikat. A Kos és a Nyilas ugyanis remekül kijönnek egymással, s ugyanez a szenvedély jellemezheti az intim együttléteiket is. Kifejezetten jól érzik magukat egymás társaságában, s lelkesen szervezik a közös programokat, legyen szó sportról vagy a következő vakációról. Mindketten rámenősek, magabiztosak, ám korántsem rendelkeznek olyan nagy egóval, mint az Oroszlán. Szeretik az újdonságokat, a kalandokat, így minden adott, hogy barátságukból szerelem szövődjön.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Nyilas, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezõnek bizonyul majd a most kidolgozott technika!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg és az Ikrek barátsága és szerelme

Ha ez a két levegő elemű jegy összejön, akkor valódi tornádóra kell felkészülni, ám kétségtelenül remekül szórakoznak egymás társaságában. Ők ugyanis mindig tele vannak ötletekkel, kifogyhatatlanok a beszédtémákból, mindenben és mindig megtalálják a közös hangot. Valójában csöppet sem meglepő, hogy a Mérleg és az Ikrek barátsága szerelembe fordul, hiszen szavak nélkül is értik egymás nyelvét, pontosan tudják, mire vágyik a másik. Társasági lények, mindkettőjüknek fontosak az új kapcsolatok, a széles baráti kör, szívesen flörtölgetnek, éppen ezért nem is féltékenyek egymásra, hiszen az csupán játék a részükről.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap akkor kerülhet egyensúlyba önmagával, kedves Mérleg, ha adódik alkalma kiélni kreativitását, megvalósítani, vagy legalábbis, belekezdeni jövõbeni elképzeléseibe. Amennyiben (szokás szerint), nem kínálná tálcán az élet a lehetõséget, úgy találja ki maga a mit és a hogyant!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: