A Skorpió és a Halak barátsága és szerelme

A két víz elemű jegy párkapcsolatát leginkább a drámai és heves jelzőkkel lehetne illetni, ám nem feltétlenül rossz értelemben. Ők ugyanis nagyon érzelmesek, éppen ezért remekül bele tudják élni magukat a másik helyzetébe. Kétségtelen, a Skorpió és a Halak személyisége ugyan a hasonlóságok ellenére is eléggé eltér egymástól, ami ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a kapcsolatba mindkettőjük valami újat is csempésszen. A Skorpió határozottsága és erős személyisége nagyszerűen illeszkedik az álmodozó és határozatlan Halakhoz, míg a Halak kreativitása ösztönzőleg hat a Skorpióra. Köztük előbb-utóbb biztosan fellobban a szerelem lángja.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika és a Bak barátsága és szerelme

A föld elemű jegyeket a gyakorlatiasság jellemzi, éppen ezért számukra különösen praktikusnak és logikusnak tűnik a barátok közül hívni valakit randira. Ahhoz, hogy működjön a barátság – s majdan a párkapcsolat – nem szégyellnek a „tárgyra térni”. A másikat célkitűzéseiről, szándékairól kérdezgetik, s amint kiderül, hogy azonos hullámhosszon vannak, hasonlóak az életcéljaik, az elveik, „megköttetett az üzlet”. A Bak értékeli a Bika hűségét és érzékenységét, míg a Bika díjazza a Bak megbízhatóságát és humorérzékét. Remekül érzik magukat együtt, legyen szó otthoni tévézésről vagy egy új étterem kipróbálásáról.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-16

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: