Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A precíz és tökéletességre törő Szűz mindig megpróbálja a lakásod felé terelni a dolgok menetét. Persze nem csak a sz.x jár a fejében. Mindent elemez, ami a környezetben történik, így az is lehet, hogy neked kell megdolgozni azért, hogy eljuss a szívéig vagy az ágyáig. Olyan, mint egy csokoládé szuflé: kívül roppanós kéreg, belül pedig forró, édes csokoládéfolyam. Az első harapás után nem bírod abbahagyni. De vigyázz, a Szűz mindenben a tökéletességet kergeti, segíts neki felfogni, hogy az életet ellazulva lehet élvezni igazán.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak (december 22. – január 19.)

A randizást tekintve a Bakok olyanok, mint egy megbízható háztartási gép. Szépen teszi a dolgát, de ne várj tőle túl sok spontaneitást. Az extrém sz.xuális álmaidat semmiképp ne hozd elő az első randikon, és ha lehet, utána is hanyagold. Szenvedélyes és kemény szerető, de a hagyományos dolgokat szereti. Ha úgy döntesz, nem tervezel vele többet pár éjszakánál, nem ő lesz az embered. Mélyen megbántod őt ezzel, mert sérthetetlennek mutatja ugyan magát, de a maszk mögött egy érzékeny fickó lakozik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: