NYILAS (november 22. - december 21.)

Túlságosan énközpontú vagy: csak a saját nézőpontodat veszed figyelembe, ha valami baj történik, azt hiszed, más még nem élt át ilyet. Jó lenne, ha dobnád az önzőséged egy részét, és több empátiát mutatnál. Ezzel nem is másokon segítenél, hanem a te lelkednek tennél jót!
 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-02-27

BAK (december 22. - január 19.)

Le kellene bontanod néhány falat magad körül. Nyugodtan engedj magadhoz közelebb is embereket, mert akkor olyan élményekben lesz részed, amik mindennél jobbat tesznek számodra, és igazán boldog lehetsz!
 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)

Szinte a lételemed, hogy ellenkezz másokkal. Az egyetértést hírből sem ismered, pedig jó lenne, ha bemutatkoznál neki! Szóval dobd az ellenkezést, és hidd el, nagyon fog tetszeni az is, ha olykor közös nevezőre kerülsz másokkal.


HALAK (február 19. - március 20.)

Verd ki végre a fejedből a kétségeidet és a bizonytalanságot! Higgy magadban, erősítsd az önbizalmad, és mindent elérhetsz, amire csak vágysz!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: