Ha csütörtöki napon születtél, szent állatod a patkány

És tudom, most megsértődsz. Hogy miért egy ilyen szörnyű állatot kaptál, miért nem olyan aranyosat, mint a tigrisek, vagy a mókusok. Hogy pont patkány. Nos, elárulom, a patkányok a távol-keleti hitvilágban korántsem negatív kicsengésű állatok. Sőt, senki nem gondolná, hogy emberre is lehet ezt a szót mondani és akkor az valami nagyon nem jót takar. A burmaiak szerint a patkányok a legokosabb és legravaszabb állatok a Földön. Te is ilyen ember vagy: vág az eszed, mint a borotva, szellemes vagy, humoros, sziporkázol. Apró lépésekkel mindent elérsz, amit valaha is szerettél volna, mert az eszed megtanított arra is, hogyan legyél türelmes, körültekintő.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha pénteki napon születtél, szent állatod a tengerimalac

Kis cukorpók vagy: barátságos, vidám, jó kedélyű. Sok barátod van, szeretnek beszélgetni veled és mindenki tudja: te vagy az, aki meg is hallgatja őket. Odaadóan tudsz szeretni, romantikus vagy, picit elvarázsolt, aki a saját kis rózsaszín világában mindenben a szépet látja meg. Művészi és kreatív vénád van, használd is ki! Jó veled lenni, jó látni a mosolyodat, hallgatni a nevetésed.

Hétfői Horoszkóp 2023-05-22

Ha szombati napon születtél, szent állatod a sárkány

Kedves hölgy olvasók: nem megsértődni! (Mondja ezt a csaj, akinek a férje néha nevetőgörcsöt kap egy-egy sárkányos viccen és valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, olyankor mindig rám néz. És NÉZ.) Te vagy az az ember, aki tökön-paszulyon keresztül is, de befejez mindent, amit elkezdett. Kitartó vagy, egy igazi, nemes harcos. Konkrét célokkal az életedben, amiket meg is valósítasz. Töretlen az erőd, az energiád, a lelkesedésed. Egy dologra figyelj: a türelmet még tanulnod kell!

Ha vasárnapi napon születtél, szent állatod az emberi testben szárnyaló madár, a garuda

Mind a hindu, mind a buddhista vallásban előforduló alak a garuda, amely egy emberi testbe képzelt madár, Indonéziában szent állatnak tekintik. Te vagy a leginkább harmóniát, békét sugárzó ember, akit a szíve irányít. Természetesség, báj és jókedv áramlik belőled, valamint a nyugalom, hogy a válladon tényleg lehet akár fát is vágni. Vigyázz, nehogy kihasználják ezt a tulajdonságodat mások, ne légy ennyire jóhiszemű: a világ sokkal csúfabb, mint ahogyan azt te képzeled, pedig neked van igazad. A világnak olyannak kellene lennie, amilyennek te látod.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: