Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Óvja a természet értékeit, és vigyázzon rájuk. Ne feledje, hogy nem egyedül él a Földön, ne legyen önző, gondoljon a jövő generációira is. Például néhány plusz lépés ahhoz, hogy egy közeli szemetesbe dobja ki a hulladékot egyáltalán nem megerőltető dolog. Próbáljon erről másokat is meggyőzni a környezetében.
Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára.
Remek lehetősége lesz a pénzszerzésre és, hogy rendbe tegye az anyagi ügyeit. Ragadja meg ezt a kiváló lehetőséget, ne hagyja elillanni.
Látogassa meg a családtagjait. Könnyen meglehet, hogy jó ideje hanyagolta a szeretteit, de ha érdeklődést mutat irántuk, biztos, hogy boldogság tölti majd el a szívüket.

Holnapi karma horoszkóp július 22. – Bika, Kos, Rák, Ikrek, Halak, Mérleg, Szűz, Nyilas, Skorpió, Vízöntő!

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül, is mi az annak megfelelő viselkedési mód. Nyilván nem szeretne ellenségeket szerezni, és el akarja kerülni, hogy rossz vélemény alakuljon ki önről másokban. Igyekezzen minél jobb első benyomást tenni az emberekre.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.
Ne stresszeljen az este folyamán. Hagyja, hogy elillanjanak a kétségei legalább erre a kis időre
Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.

 

Szombati Horoszkóp 2022-01-08

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne keserítse el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezte, mert idővel minden normalizálódik majd. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, így a környezetében lévők biztos, hogy megértik önt. Az élet pozitív oldalára koncentráljon és a problémák idővel tova tűnnek.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Olyan fontos döntés előtt áll, ami a karrierje alakulására is kihathat. Fontoljon meg mindent alaposan, és ne siesse el a döntését.
Hallgasson a lelkiismeretére. Ne tegyen olyan ígéreteket, amiről tudja, hogy úgysem lehet betartani őket.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Legyen bátor, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önnek. Ennek ellenére ne feledkezzen meg a kellő óvatosságról sem, és ne hozzon olyan elhamarkodott döntéseket, amiket később még megbánhat.
A párja kellemetlen, tolakodó kérdésekkel zaklatja ön, amelyek hátterében nagy valószínűséggel a féltékenység áll. Mielőtt neki rontana, gondolkozzon el egy kicsit, hogy nem lehetséges, hogy önben van a hiba? Persze, lehet, hogy a probléma igazi oka a partnere bizonytalansága.
Nem igazán stresszeli most magát a karrierépítéssel, mivel eléggé passzív hangulata van.
Vigyázzon a bőrére, gondoskodjon a megfelelő hidratálásról és használjon bőrradírt.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: