Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok állása kedvező, aminek kihasználhatja az előnyeit a karrierépítése és a magánélete terén is. Minden téren pozitív fejlemények várhatók ebben a periódusban, amelyeket nem csak önre, hanem a környezetére is kihatnak.
Még ha nem is nagyon szeret másoknak bókolni, most akkor is muszáj lesz kivételt tennie. Lepje meg a párját kedves gesztusokkal és ne fukarkodjon a dicséretekkel a családtagjai körében sem.
Ha túlságosan elhúzódik néhány munkahelyi megbeszélés, ne legyen emiatt ideges. Ez időről-időre megtörténik, így jobb, ha megbékél vele az ember.
Foglalkozzon magával többet, de azért másokra is gondoljon.

Szerelmi kompatibilitás csillagjegy alapján. Mennyire illetek össze?

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a naplóírás csak gyereknek, tininek való, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ha rendszeresen feljegyzi a napjainak történéseit és az ötleteit egy naplóba, akkor a személyisége komolyabb fejlődésen mehet keresztül, mintsem azt gondolná, ráadásul sokkal jobb rálátása lehet az élete egészére.
Ne féljen a vakrandiktól, mert egyáltalán nem olyan rémesek, mint az sokan hiszik. Ha nem tetszik önnek az akivel randizik, akkor nem kell soha többet találkoznia vele és máris tervezheti a következő randevúját.
Úgy tűnik, hogy valamilyen jutalmat fog hamarosan kapni és jó esély van rá, hogy most a főnökét is remek hangulatban találja.
Ne menjen be a munkahelyére betegen. Időnként mindenkinek megvan a jó ok arra, hogy otthon maradhasson.

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-04

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Időnként előfordul önnel, hogy annyira izgatott lesz egy ötlete miatt, hogy teljesen megfeledkezik a külvilágról és minden energiáját leköti, hogy megvalósítsa az aktuális elképzelését. Mindenféleképpen érdemes kerülnie az ilyen viselkedést, mert a csillagok állása ezekben a napokban nem kedvező az ötletei megvalósításához. Legyen óvatos.
Tudja jól, hogy ön sem tökéletes, ezért ne támasszon túl magas igényeket a partnerével szemben. Szálljon kicsit magába, és rá fog jönni, hogy teljesen felesleges kicsinyes dolgok miatt veszekedniük.
Látogasson el egy kézműves műhelybe. Ha nem szeretne egyedül menni, akkor hívja el az egyik barátját is magával.
Holnapi horoszkóp >>

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Néha nem lehet elkerülni a kisebb "kegyes" hazugságokat. Ha egy jó ügy érdekében él velük, és sikerül általuk igazolnia a cselekedeteit akkor nincs is ezzel semmi baj. Arra viszont vigyázzon, hogy minden ilyenen esetben "vékony jégen" jár.
Kapcsolja ki a mobilját és élvezze a zavartalan intimitás pillanatait a párjával. Higgye el most pont erre van szüksége!
Tartsa ezúttal magában az ötleteit, lesz majd sokkal jobb alkalom arra, hogy előrukkoljon velük.
Eltalálta önt a múzsa csókja és jelenleg nagyon kreatív hangulatban van. Barkácsoljon valamilyen ajándékot, díszítse ki a házát és így tovább.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: