Az asztrológia szerint minden csillagjegynek megvan a maga társa, így tehát érdemes odafigyelni arra, hogy párunk, milyen csillagjegyű. Bizonyos csillagjegyek jobban találnak egymással, belőlük lehet az álompáros.

Kos

Egy Oroszlán, vagy egy Nyilas csillagjegyű személy lehet a legtökéletesebb számodra. Az Oroszlánnal az életed csillogó, és pazar lesz, a Nyilassal pedig a kreativitás, és a jó ötletek nem fognak hiányozni egyetlen pillanatból sem. vigyázz, a Halakkal jobb, ha nem kerülsz kapcsolatba, ők nagyon szentimentálisak számodra.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Bár kapcsolatai stabilak, s a nap folyamán szinte túlteng önben az energia, mégis érdemes ma megfontoltnak és óvatosnak lennie, mert az apróbb félreértések mentén könnyen feszültségek keletkezhetnek, melyeket, ha elnagyoltan halad elõre, szinte észre sem vesz, s a bomba egyszer csak pont akkor robban majd, amikor nagyon nem kellene. Minden cselekedete után várjon tehát kicsit a hatásra, hogy, azonnal orvosolva az esetlegesen felmerülõ problémákat, megelõzze a feszültséggócok kialakulását, s akkor este már lelkiismeret furdalás nélkül, egy eredményes napot zárva borozgathat barátaival.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2022-06-27

Bika

Szűz, vagy Bak csillagjegyű személy lehet a legtökéletesebb társ számodra, mellettük nagyon kiegyensúlyozott, és harmonikus életet élhetsz. Ha egy Skorpióval hozna össze az élet, számítanod kell rá, hogy nagyon intenzív és viharos lesz a kapcsolatotok.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A nagy Ő számodra egy Vízöntő, vagy egy Mérleg csillagjegyű személy lehet. A Vízöntő mellett egy percig sem fogsz unatkozni, kalandokban, élményekben teli életetek lesz, a Mérleg pedig kultúrában, és művészetekben gazdag életet biztosít számodra.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai napon a kiváló kommunikációs készsége lesz a legfõbb fegyvere, amivel könnyen érvényre juttathatja elgondolásait. Ugyanakkor fontos, hogy, némiképp idomulva másokhoz, szokásával ellentétben, ússzon is egy kicsit az árral, mert akkor bizony gyorsabban partot ér, mint gondolná! Persze, a kalandosabb utat is választhatja, de akkor nagyban csökkenhet az esélye, hogy az ön által is preferált végeredmény születik, ugyanis kevésbé lesz hatással a környezetére, s befolyása nélkül mások javaslatai kerülhetnek elõtérbe. Válassza hát ezúttal a kevésbé vadregényes tájat, hogy sikeressége érvényesüljön, mintsem leszögezze magát egy adott verzió mellett, s a végére egy kellemetlenségekkel teli napot zárjon.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: