Nyilas – Gyakori, visszatérő érzelmed: lázadás

A legtöbb Nyilas nem is próbál meg beilleszkedni a társadalom általános elvárásai közé, sokan direkt szembemennek azzal, ami mások szerint elfogadható. Vannak olyan Nyilasok is, akik azért igyekeznek normális életet élni, de még ők is próbálnak lázadozni. Ha mással nem, hát a külsejükkel, az életcéljaikkal, vagy éppen a kapcsolataikkal. Ami biztos, hogy ha ebben a jegyben születtél, gyakran feszegeted a határokat, keresed, kutatod, hogyan élhetnél a legnagyobb szabadságban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak – Gyakori, visszatérő érzelmed: hiábavalóság

Bak jegyűként sokszor túlságosan is perfekcionista vagy és igazságtalanul ítéled meg saját magadat is. Nem igazán tudsz annyit letenni az asztalra, hogy végre megdicsérd a teljesítményedet, mindig úgy érzed, lehetne jobban, lehetne többet. Ezzel a hozzáállással nem csoda, hogy sokszor hiábavalónak éled meg a hétköznapokat, hiszen gyakran sem a munkádban, sem a magánéletedben nem leled a boldogságot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp június 20. – Égi jelet kapsz, erre figyelj nagyon a mai nap!

Vízöntő – Gyakori, visszatérő érzelmed: meg nem értettség

A Vízöntőkre gyakran a társadalom különceiként tekintenek, és ennek van is alapja: ennek a jegynek a szülöttei mindig előremutatóak, különlegesek és nem érdeklik őket a társadalmi normák. Lázadó vagy, de a legjobbak közül való: nemes célok vezérelnek és nagyra tartod a becsületet. Nem is csoda, hogy ebben a furcsa világban sokszor érzed úgy, hogy senki nem ért meg és senki nem tud azonosulni a nézeteiddel.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak – Gyakori, visszatérő érzelmed: ábrándozás

Halak jegyűként végtelenül érzelmes, simulékony ember vagy, aki gyakran érzi úgy, hogy a környezete semmit sem fog fel a számára fontos értékekből. Nem véletlen, hogy sok Halak a fantáziavilágba, az ábrándok közé menekül és a művészetekben talál önmagára: ez olyan terület, ahol az ember teljesen önmaga lehet. Márpedig ez utóbbit sok Halak jegyű ember nem tudja elmondani az egyszerű hétköznapjai során.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: