Nyilas

A szingli Nyilasok nem is gondolnák, de egy közeli barátjuk gyengéd érzelmeket táplál irántuk. December elején fény derül minderre, mely eleinte kételyeket ébreszthet a jegy szülötteibe, de hamar belátja, hogy érdemes kockáztatni a meglévő baráti kapcsolatot, hiszen sokkal többé nőheti ki magát. A szerelmes Nyilasok kapcsolatát egy rosszakaró keserítheti meg, aki rövidtávon befolyásolhatja a viszonyukat, előfordulhat, hogy még el is bizonytalanodnak egymásban a felek, azonban szerencsére fény derül arra, hogy mi, illetve ki áll a háttérben, és sikerül megoldani a problémát.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A szingli Bakok számára az év utolsó hónapjai sok izgalmat tartogathatnak, hiszen két új férfi is beléphet az életükbe, akik közül nehéz lesz majd választani.
Míg az egyik sármjával veszi le lábáról a jegy szülöttjét, addig a másik kedvességével és odaadásával kelt szimpátiát. A kapcsolatban élők boldog időszaknak néznek elébe, némi apró konfliktust leszámítva, kiegyensúlyozott és harmonikus lesz kapcsolatuk párjukkal. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-24 - Meglehet, hogy mostanában kicsit hiányozhat szerelmi életébõl az intimitás és a bensõségesség, ami...

Vízöntő

Az egyedülálló Vízöntők az év végére teljesen rágörcsölnek a párkeresésre, mely csakmegnehezíti a helyzetüket. Pedig ha hagynák, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, és nem feszülnének rá, akkor sokkal hamarabb megtalálhatnák másik felüket. A párban élők számára viharosan indulhat a december, a munkahelyi problémák kihathatnak a kapcsolatra, mely veszekedés sorozatát indíthatja el. A jegy szülötteinek azonban nem kell aggódniuk, hiszen az ünnepek idejére lecsillapodnak a kedélyek és helyrebillen kapcsolatukba a rend.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A szingli Halak elcsábulhatnak volt kedvesüknek, pedig nyomós oka volt, amiért véget ért annak idején a kapcsolatuk. Nem érdemes felmelegíteni a viszonyt, hiszen nagy valószínűséggel ismét csak szenvedés lesz vége. A párkapcsolatban élő Halak meginoghatnak, nem biztosak abban, hogy valóban jelenlegi párjuk az, akivel le szeretnék élni hátralévő életüket. Az ünnepek alatt együtt eltöltött idő sok mindenre választ adhat, kiderül, hogy mennyire biztos a kapcsolat. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: