Kos

Ha szerelemről van szó, a Kosokat többnyire sztoikus nyugalom jellemzi. Sokan nyersnek és humortalannak tartanak, de aki jobban megismer, sokat tud veled együtt nevetni. Flörtölés során gyakran szarkasztikus és gúnyolódó vagy, de szurkálódásaidat nem szabad komolyan venni, ugyanis ez annak a jele, hogy tetszik számodra a másik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Bika

Ha Bika vagy, többnyire analitikus és vizsgálódó szemlélet jellemez, gyakran vagy cinikus. A szavak embere vagy, egyenesség jellemez, mindig kimondod azt, ahogyan érzel. Egyből megtalálod, mi az, ami különlegessé teszi a másikat, bókolni nem szoktál, de ez nem azt jelenti, hogy nem szereted a másikat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-14 - Ma akkor hozhatja ki a legtöbbet szerelmi életébõl...

Ikrek

Az Ikrek néha nagyon makacsak, ám mégis vidámak és rendkívül szórakoztatóak. Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor valószínűleg szeretsz flörtölni és ölelkezni még akkor is, ha nem vágysz komoly kapcsolatra. Őszinte vagy, ami a szíveden, az a szádon. Szeretsz ismerkedni, de ritkán kötsz szoros barátságokat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Rák

A Rákok az összes csillagjegy közül a legromantikusabbak. Talán kissé régimódi vagy az udvarlás és az ismerkedés terén, de ezzel nincs semmi baj. Szeretsz virágot és aprócska ajándékokat kapni, és azt sem bánod, ha szerelmed egy kedves üzenetet tartalmazó cetlit is küld hozzá. Soha nem felejted el az évfordulókat és a szeretteid születésnapját, és természetesen a szereteted jeléül mindig megleped őket valamivel.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Amennyiben anyagi helyzete engedi, úgy a mai nap tökéletes lehet a vásárlásra, ruhatára megújítására, új dolgok beszerzésére, ha pedig már régóta kinézett magának valamit, de eddig még, ilyen, vagy olyan okból, de nem vett meg, itt a tökéletes nap, hogy végre megszerezze! Ha pedig már úgyis költ rendesen, gondoljon azokra is, akiket szeret!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: