Egy kapcsolat kezdetén mindenki hajlamos lehet újdonsült párjában csak a pozitív tulajdonságait látni, ahogyan önmagából is a lehető legtöbb jót mutatja, pedig valójában senki sem tökéletes. Aztán amikor elillan a rózsaszínű köd, sokakat érhet kellemetlen meglepetés. A horoszkóp kristálytisztán mutatja, mivel riaszthatják el a csillagjegyek a hódolókat.

A Kos

Igazi szabad szellem, aki nehezen viseli el a kötöttséget és a korlátokat. Az egyedüllétben is megtalálja a pozitívumokat, vagyis a Kos akkor sem lógatja az orrát, amikor éppen nincs mellette senki – sőt sokszor kifejezetten élvezi a szabadságot! 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-31 - Ma néhány olyan dologra derülhet fény, melyek...

A Bika

Sokszor azért nem találja a párját, mert túl magasra teszi a mércét. Ez alapvetően nem is jelent gondot, ám el kell fogadnia, hogy ezzel a hozzáállással jóval nehezebb párra lelni. A szerelmes Bika apait-anyait belead egy párkapcsolatba és a másiktól is ezt várja, sokszor sajnos hiába.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Szeret az árral úszni, és semmit nem erőltet, ami nem megy, így a kihívásokban bővelkedő, alkalmazkodást igénylő párkapcsolatok láttán inkább menekülőre fogja. Az Ikrek a pillanatnak él, sosem kötelezi el magát csak azért, mert a környezete azt várja el tőle. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák

Gondosan megválogatja, kit enged közel magához, ha kell, inkább hosszú ideig vár az igazira. A baj csak az, hogy könnyen kifuthat az időből, ugyanis a Rák azt vallja, hogy sokkal jobb egyedül lenni, mint rossz társaságban vagy mellőzötten. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: