Néhány csillagjegy hajalmos a múltban élni, mások folyton a jövőbe révednek, és akadnak természetesen, akik a jelen pillantokra koncentrálnak. Vajon te melyik csoporthoz tartozol a leginkább? A horoszkópból kiderülnek a részletek.
Bár az idő – ezt legalábbis Albert Einstein óta tudjuk – relatív, mégis a világban létünk alapvető dimenzióját adja. Az pedig, hogy miként tapasztaljuk meg az időt, és hogy elsősorban a múlt, a jelen vagy a jövő felé vetjük-e tekintetünket, javarészt a személyiségünk függvénye. Most megmutatjuk, hogy a horoszkópunk mit mond el arról, hogyan érzékeljük az időt.

A múltba tekintő csillagegyek

Rák

A zodiákus egyik legérzékenyebb jegye, a Rák kifejezetten szeret a múltban élni, és valamennyi megélt pillanatának örül, hiszen ezek tették azzá az emberré, aki végül lett. Bár a jövő is érdekli, nem elég rugalmas ahhoz, hogy kockázatot vállaljon egy jobb jövő érdekében – inkább elmerül a nosztalgiában.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-10-01

Bika

A Bikának nehezére esik elszakadni a múlttól, mert számára ez egy értéktöbblettel rendelkező időszak, ahonnan önbizalmát, energiáját, kreativitását meríti. Ráadásul rosszul viseli a változásokat, ezért mindig a letűnt múltba vágyik vissza.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz detektívagya addig pörgeti újra a múltbeli eseményeket, amíg azok valamennyi aspektusát ki nem tudja elemezni. Számára az, hogy a jelenben éljen, inkább tűnik kötelezettségnek, mint lehetőségnek. Számára a múltat a rossz élmények teszik emlékezetessé, a hibák, melyeket elkövetett, s melyeket újra és újra lejátszik magának.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bikához és a Szűzhöz hasonlóan a Bak is nehezen felejt. Ő azonban alapvetően a sérelmeire koncentrál, azokat éli újra, mélyítgeti el magában. Úgy gondolja azonban, hogy a jövő alapvetően a múltból fakad, így a negatív élményeikből energiát merít, hogy a jövő jobb legyen.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: