A jövőbe révedő csillagjegyek

Ikrek

Az Ikrek szívesen feltérképezi az összes lehetőséget, amelyek a sikeres jövőhöz vezetnek. Uralkodó bolygójához, a változékony Merkúrhoz hasonlóan ő is a folyamatos változásban hisz, és intelligenciáját elpocsékoltnak érzi, ha azt nem tudja valamilyen jövőbeli problémára irányítani. Ahhoz azonban, hogy a számára legjobb jövőt elérje, az Ikreknek állhatatosságot kell tanulnia, hogy néha azért mégis a tervhez ragaszkodjon.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma igen sok dolga lehet, kedves Ikrek, ami miatt érdemes lenne egy tervet készítenie, hogyan is lenne a legpraktikusabb haladnia. Kalkulálja mindenképpen bele a számításiba azt is, hogy elég ideje legyen majd a családjára, szeretteire, akik közül ma többeknek is szüksége lehet önre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntő a zodiákus nagy innovátora, aki annyira jövőcentrikus, amennyire ez csak lehetséges. Nagyon könnyen alkalmazkodik mindenhez, és bármikor kész módosítani az elképzeléseit, ha úgy látja, hogy ez szükséges. Néha a környezete kicsit távolinak látja, de ez azért van, mert annyira erősen fókuszál a jövőre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennek a 3 csillagjegynek bámulatosan gyorsan vág az esze

Halak

A Halak esetében igen nehéz megmondani, hogy melyik idősík felé orientálódnak, mert könnyedén keresztülúsznak az időn. Mégis inkább a jövőbe révedők kategóriájába sorolhatók, mert hajlamosak elálmodozni, és tökéletes jövőt képzelni maguknak. A gazdag képzelőerővel megáldott Halak múltbeli hibáit inkább a karmának vagy szerencsétlen körülményeknek tudja be, és ezért nem mérgezi velük a jelent és a jövőt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: