MÉRLEG - A legszebb állatövi jegy

Az egyik legvonzóbb és legsokoldalúbb személyiség. Különösen figyel a külső megjelenésére, a ruhái, kiegészítői és sminkje mindig tökéletes összhangban van, és természetesen az illatról sem feledkezik meg. Nagyon igényes, imádja a luxust és a sors bőkezűen bánt vele, amikor a szépséget osztogatták.

SKORPIÓ - A legcsalfább állatövi jegy

Bár lehengerlő a stílusa, vonzó, kellemes beszélgetőpartner és gondoskodó, mégis tudni kell róla, hogy hamar megunja a dolgokat. Nem szereti az állandóságot, így elég gyakran váltogatja partnereit, mitöbb még ő van kiakadva azon, ha ezt a másik fél nem nézi el.

VÍZÖNTŐ - A legszétszórtabb állatövi jegy

Igazán szétszórt, kapkod mindig és semmit nem fejez be. Nem az ő szava a maximalizmus, mivel rástresszel az adott feladatokra, így összecsapja őket, hogy hamarabb túl legyen az egészen. Összpontosítania, lenyugodnia, és meditálnia kellene.

HALAK - A legcsaládszeretőbb állatövi jegy

Nagyon gondoskodó, családszerető és nyugodt személyiség. Nem lehet kihozni a sodrából, szereti elkerülni a vitákat, és a konfrontáció elől menekül. Inkább elhallgatja érzéseit, csak azért, hogy minden a megszokott mederben menjen tovább.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: