Mérleg

A Mérlegekre jellemző, hogy belső tulajdonságaikkal kapcsolatos önbizalmuk alacsonyabb, a külsejükkel kapcsolatban viszont magabiztosak, ezért sokszor akkor is ezt próbálják használni, amikor a képességeikre és a tudásukra lenne szükség. Sokan emiatt felszínesnek gondolhatják őket, pedig ez a viselkedésük csak az önbizalomhiányból fakad. Ha ezen egyszer túl tudnak lépni, újra egyensúlyba kerülnek önmagukkal.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilasok önbizalma kifejezetten sérülékeny, nehezen építik fel, és hajlamosak lehetnek arra, hogy túlságosan könnyen engedjék másoknak, hogy letörje azt. A Nyilasok feladata az önbizalmukkal kapcsolatban, hogy megtanulják mások támogatása nélkül építeni azt, és csak kellő mértékben legyenek kritikusak önmagukkal, ne hagyják, hogy más véleménye könnyedén befolyásolja őket, és akkor nem lesz gondjuk önmaguk értékelésével.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-09-10

Skorpió

A Skorpióknak nincs okuk a panaszra, ha önbizalomról van szó, mint minden más energiából, ebből is bőven jutott nekik, és azt is tudják, hogyan használják. Ami azt illeti, az önbizalmuk néha még kicsit nagyobb is lehet, mint az indokolt lenne, emiatt néha árnyékra futhatnak, de az a gyakoribb, hogy a magabiztos fellépésüknek köszönhetően a kilátástalannak tűnő helyzetekben is találnak megoldást.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők jól ismerik önmagukat, és mert többnyire okos, érzékeny lelkek, az önbizalmukra sincs panasz, hiszen tisztában vannak a saját különleges képességeikkel. Egy-egy kudarc azonban időnként megingathatja az önbizalmukat, és bár a kisebb nehézségeket jól kezelik, ezek a ritka, de mély megingások alaposan megviselik őket. Ezekből a csalódásokból ha nehezen is, de újra fel fognak állni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: