Bak

Nem igazán áll távol tőled a csalódás, függetlenül attól, hogy te okozod, vagy neked okozzák. Jellemző módon olyan férfiakkal hoz össze a sors, akik nem kellően komolyak és érettek egy olyan kapcsolathoz, amit te elképzeltél magadnak. Erre rátesz egy lapáttal, hogy hajlamos vagy a korábbi negatív tapasztalataidat magaddal hurcolni, és kivetíteni az aktuális kapcsolataidra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha kicsit is elbizonytalanodsz, az elsők között vagy, akik kiutat keresnek ahelyett, hogy megpróbálnák megoldani a kérdéses ügyet. Márpedig így kellően nehéz egy párkapcsolatot hosszútávon működtetni. Ennek ellenére nálad a hűség alapvető, és az egyik legfontosabb dolog, de egy idő után eljutsz arra szintre, hogy kijelented: „minden pasi egyforma”. Így aztán tényleg nehéz dolga van annak, aki szeretné megmelengetni a szívedet, pedig legbelül pontosan arra vársz, hogy egy bizalmas, mély kapcsolatot alakíthass ki valakivel.

Íme a legtitokzatosabb csillagjegyek: egy életen át sem lehet kiismerni őket

Vízöntő

Vízöntőként végtelenül lazahumoros és szabad lélek vagy, ami iszonyúan vonzó a másik nem számára. Egyszerre vagy elérhető és elérhetetlen, nyitott és kiismerhetetlen. A legtöbb férfi alig várja, hogy közelebbről megismerhessen, esetleg meg is szelídítsen magának, de ez közel lehetetlen vállalkozás. Valahol legbelül te is úgy érzed, hogy a párkapcsolat nem igazán neked való, legalábbis nem hosszútávon.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szeretnéd szabad személyiségedet, kötetlen életviteledet megőrizni, és nincs tervben, hogy bármit is feladj az elképzeléseidből. Emiatt nem igazán vagy vevő arra, hogy kompromisszumokat köss, márpedig ez párkapcsolatban elengedhetetlen. Te viszont inkább menekülsz, ha a kötöttségek szóba kerülnek, szóval a férfiakat illetően nem is igazán a választásoddal van gond, hanem az okoz problémát, hogy nem akarsz elköteleződni. Márpedig, ameddig nem határozod el magadat, addig nem fog rád találni egy komoly szerelem sem.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: