Rák és Mérleg

A Rákok toleránsak, érzelmesek, becsületesek, de nagyon hamar megsértődnek. A Mérlegek nagyon hamar váltanak egyik hangulatból a másikba, éppen ezért a két érzelmes csillagjegy nem nagyon tudja megtalálni a közös hangot. Egyetlen szóval képesek bármikor megbántani egymást.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nagyon sûrû napok vannak a háta mögött, kedves Mérleg és ez nem mostanában fog változni. Csak rohangál fel le és sokszor talán azt sem tudja, hol áll a feje. Ha így folytatja az lesz a vége, hogy elfelejt valami nagyon fontosat elintézni munkájában, s nem mellesleg egészsége is tönkre mehet. Lassítson le és ha lehet, kérjen segítséget kollégáitól, akik valószínûleg unatkoznak, amíg ön elvégez helyettük minden feladatot, még akkor is, ha õk is szívesen megcsinálnák.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán és Nyilas

Az Oroszlánok a manipuláció mesterei, ambíciósak, és nárcisztikusak. A Nyilasok nagyon őszinték, és nem tolerálják az Oroszlánok manipulálási hajlamait. Az Oroszlánok pedig nem tudják elviselni a Nyilasok hirtelen viselkedésváltozását.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mennyire bízhatsz a párodban? A csillagjegyéből kiderül

Skorpió és Bak

A Skorpiók túlságosan függetlenek, és ragaszkodnak ahhoz, hogy az ők igazuk érvényesüljön mindig. Ezt pedig a Bakok nem tudják tolerálni, nekik mindig egy kis motivációra van szükségük ahhoz, hogy egyáltalán valami saját ötletük támadjon.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Rengeteg új impulzus érheti ma, kedves Bak, ami talán munkájával kapcsolatos. Esetleg egy új feladatkört bíznak önre, vagy megújul a rendszer, amiben eddig dolgozott. A betanulással nem lesznek problémái, de lehet, hogy idõbe telik majd megszoknia a dolgok új menetét.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak és Halak

Nagyon empatikusak, érzelmesek, kreatívak, és intuitívak. Leginkább egy olyan világban érzik jól magukat, melyet a képzeletük által teremtettek. Nehezen viselik a mások által felállított szabályokat. Két ennyire szabályszegő csillagjegy nehezen fér meg egymással.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A nagy döntéseket nagy csalódások elõzhetik meg, kedves Halak. Lehet, hogy az ön életében is eljön ma az a csalódás, ami arra készteti, hogy meghozzon egy hosszútávú döntést, ami eddig igencsak nehezére esett volna. Ne féljen nekivágni az ismeretlennek, hiszen ez az út nem csak akadályokat, de lehetõségeket is tartogat.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: