Van, aki nem csinál abból problémát, ha sajnálják őt. Sőt, kifejezetten élvezi is ezt a szerepkört. De vannak olyan csillagjegyek, akik akkor is erősnek látszanak, ha közben a poklot járják meg.

 

Kos sűrűn mondja, hogy jól van, de nem mindig igaz ez az állítása. Ő soha, senkinek nem panaszkodik, és biztos, hogy nem fogod tudni, hogy valami baj van. Pedig bízik ő a másikban, de jobb szereti egyedül megélni, és főleg megoldani a gondjait.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A Rákoknak, mivel nagyon fontos a család, és párkapcsolat, ezért ebben sosem mernek elgyengülni. A házasságában mindig, minden rendben van. És néha már annyit mondogatja ezt, hogy ő maga is elhiszi. Pedig, akár a segítség is jól jönne, de panaszkodni nem fog.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: