Nyilas

A Nyilas nem aggódik a randik vagy egy kapcsolat miatt, amíg lazán tudja kezelni a helyzetet. Ez nem azt jelenti, hogy mindent kontrollálni akar, de tudd, hogy egy Nyilas pasi mindig tudja, merre van a vészkijárat, ha egy kapcsolat kezd túl komolyra fordulni. Mivel a Nyilas valójában még nincs érzelmileg készen a komoly kapcsolatokra, ő az egyik állatövi jegy, amely egyedülállóként sokkal boldogabb. Ha a Nyilasnak kétségei támadnak a kapcsolatában, inkább választja az egyedüllétet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma rendkívül jó energetikai állapotba kerülhet, aminek következtében, szinte nem adódhat olyan feladat, amivel ne lenne képes megküzdeni. Ezen felbuzdulva, ma bátran tesztelje, tágítsa a határokat, ameddig csak lehet, hogy valóban kihozhassa a legtöbbet a napból! Eljött az ön ideje, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők sokkal boldogabbak egyedül, mint kapcsolatban, mert jobban szeretik a függetlenséget. Persze, jól érzi magát másokkal, de szüksége van szabadságra is. Egy Vízöntő férfi, ha közelségre vágyik, elmegy a családjához, barátaihoz. A Vízöntő értékeli az „énidőt” és már attól boldog, hogy elkészítheti a saját ütemtervét. Ha kapcsolatban él, igyekszik jó partner lenni és nem akar önzőnek tűnni, amikor mégis némi magányra vágyik. Egyedülállóként viszont bármit megtehet anélkül, hogy úgy érezné, valaki függ tőle, ez pedig boldogsággal tölti el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-03

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: