Halak

Hajlamosak túlgondolni a dolgokat, mielőtt cselekednének, de megvan bennük a kellő ambíció, még ha legtöbbször nem is engedik láttatni és folyamatosan isteni kegyelem alatt állnak. Ennek a kettőnek a kombinációja viszi előre őket az utukon. Különleges érzékenységgel, empátiával és alázattal vannak felruházva.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé túlságosan is tolakodóak, faggatózóak lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklõdnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli õket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Képesek megérteni a spirituális világ üzeneteit és a megismert dolgokat a mindennapokban alkalmazni.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-12-12

Nyilas

Nagy belső hittel rendelkeznek, még ha ezt elsőre nem is gondolná róluk az ember. A csillagok és a felsőbb világ erői az oldalukon állnak és védelmet biztosítanak számukra. Védőangyalok kísérik őket utukon.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Képesek felismerni az adandó jó lehetőségeket és azt a maguk javára fordítani. Szívesen állnak ki egy jó ügy mellett, amely mások javát szolgálja, ezáltal hálát adva mindazért, amit az isteni kegyelem által elnyernek. Szeretnék, hogy mindaz az a szerencse, amiben ők részesülnek, másra is ráragyogjon.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: