Ha szerepelsz a listánkon, akkor tényleg nagyon szerencsésen fog alakulni az év második hónapja számodra. Máris irigylünk érte!

Úgy érezted, mintha a január idén alaphangon 53 napig tartott volna és a letargikus heteknek köszönhetően soha nem látott szinteket értél el a motiválatlanságnak? Nos, ennek hivatalosan is vége, mivel a februári bolygóállás már sokkal optimistább időszakot ígér – főleg akkor, ha szerepelsz az összeállításunkban. A listánkra felkerülő csillagjegyek ebben a hónapban megüthetik az égi jackpotot és akármibe vágnak bele, sikerrel járnak. Sőt, akad néhány nap, amikor tényleg minden a kezükre játszhat. Megtaláltad magad a cikkünkben? Akkor már karikázhatod is pirossal a határidőnaplódban az alábbi dátumokat:

Ezek a csillagjegyek fognak szerelembe esni még ebben az évben

1, 4, 11, 15 ÉS 24.

Ezután pedig már csak egy dolgod maradt: készülj fel a szerencsés fordulatokra és ÉLVEZD azokat!

OROSZLÁN

Ezúttal biztosan nem haragszol meg, ha spoilerezünk egy kicsit, ugyanis KIZÁRÓLAG jó híreink vannak számodra. Az égiek elképesztően erős gyógyító energiákat ígérnek neked februárra, úgyhogy a hónap közepére teljesen új embernek fogod érezni magad. Felismered, mik azok a leckék az életedben, amelyeket tulajdonképpen már elsajátítottál, szóval igazából csak tovább kellene haladnod a megkezdett úton. Tegyük fel, hogy az évet azzal indítottad, hogy belevágtál a száraz január kihívásba és rájöttél, milyen pozitív hatással van az alkoholmentesség az egészségedre. Szuper! Akkor ezután „csupán” annyi a dolgod, hogy ne térj vissza a régi szokásaidhoz. Miért is akarnál visszafelé haladni? Inkább jelölj ki magadnak egy újabb célt: például, iktass be a reggeleidbe 10 perc meditációt! Egyszóval, a csillagok februárra megajándékoznak a továbblépésre való képességgel, hogy megtapasztalhass valami újat és csodálatosat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: