Oroszlán

Az Oroszlán szeret a központban lenni, lételeme, hogy mindenki rá figyeljen. Mivel izgalmas és érdekes személyiség, ez elég gyakran meg is történik, ezért a jegy szülöttei nem maradnak sokáig parlagon. Ha valaki érdekli, az illetőt kitünteti figyelmével és amennyiben ezt visszakapja – és az esetek nagy többségében vissza is kapja – akkor már meg is van az újabb románc. Szereti magát viszontlátni kicsit új párjában, így elsősorban azok keltik fel figyelmét, akik hozzá hasonlóan lelkes és szenvedélyes személyiséggel rendelkeznek. Az Oroszlánt a figyelem és a rajongás élteti, így általában mindig van mellette valaki. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérleg szerelembe esik, majd kiábrándul. Aztán megint szerelmes és ez így megy tovább. Ezt a ciklikus érzelemhullámzást senki nem érti, igazából még ő maga sem. Talán az lehet az oka, hogy imádja a szerelemmel járó figyelmet és izgalmat, majd egy idő után eszébe jut, hogy egy kapcsolat bizony kötöttségekkel is jár és ilyenkor kicsit megtorpan. A Mérleg mindenkibe képes beleszeretni, aki kedves hozzá, és mivel ő maga is jótét lélek, nagyon könnyen alakít ki párkapcsolatot.  

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed megmutatja milyen titkos tehetséged van!

Halak

A Halak a zodiákus javíthatatlan romantikusa. Lételeme a szerelem és a mély érzések megélése, így nem viseli sokáig a magányt. szüksége van valakire, akit elhalmozhat minden jóval. Ha úgy ítéli meg, hogy kialakulhat valami, napok alatt képes halálosan beleszeretni bárkibe. Mindenkiben meglátja a szépet és a jót, még azokban is, akinél ez nem olyan egyértelmű, ezért az emberek ösztönösen vonzódnak hozzá. Amennyiben a Halak úgy érzi, hogy megértik, szeretik és fontos a másiknak, hamar lángra lobban és fejest ugrik a kapcsolatba.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma végre körvonalazódhat, sõt, akár be is fejezõdhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellõképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Halak, hisz minden oka megvan rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: