A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg született diplomata és békéltető. Imádja a társaságot, és könnyen kijön másokkal, a békére, a harmóniára, az egyensúly megtartására törekszik. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindig a békességre, nyugalomra törekszik. Segítőkész, és nagyon kiegyensúlyozott. 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-21 - Ma rajtakaphatja kedvesét valamin, ami nem biztos, hogy...

A mérleg jegyében született személyek békések, jóindulattal és tisztelettel vannak a másik ember iránt. Szeretnek segíteni másokon és szeretik megőrizni az egyensúlyt az életükben.

A másik arca ugyanakkor harcias és veszekedős, ilyenkor rendkívül kibillen a lelki egyensúlyból. Semmi sem elég jó neki, és a helyét sem találja a világban. 

Mindig a mások érdekeit helyezi előtérbe, éppen ezért néha úgy tűnhet, hogy nem elég határozott, és nem tud boldogulni a világban.

Ez a fajta viselkedésük nem mindég praktikus azért mert mindig próbálják elkerülni a konfliktusokat, de előfordulnak olyan esetek amikor az ember muszáj megvédje magát. Néha a mérleg jegyében született személyek nem biztosak magukban ezért úgy tűnhet, hogy lehetetlenség kiismerni őket.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-16

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió esze igencsak gyorsan jár, amikor elemében érzi magát. Vidám és jó kedvű, humorérzéke lenyűgöző. Lelkes, szenvedélyes, önálló, és tele van nagyszerű ötletekkel. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Skorpió, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon ellenállhatatlan, és szenvedélyes, de valódi érzéseit mindig megpróbálja elrejteni a világ elől. 

A skorpió vízjegy, aki ezalatt a csillagjegy alatt született az nagyon intelligens és gúnyos. Nagyon érzelmes, sokszor elrejti a valódi érzelmeit azért, hogy a körülötte lévő személyek ne használják ki. A skorpió szervezett, találékony, független és lojális.

Amikor viszont padlóra kerül, igencsak kimutatja a foga fehérjét. Ilyenkor bosszúálló és manipulatív. Haragja elől jobb menekülni. 

Fél, hogy visszaélnek érzéseivel. Szenvedélyes, és független alkat.
Nem szeret veszíteni, és állandóan manipulálja az embereket.

Másrészt pedig a skorpió bosszúálló és jól ért a manipuláláshoz. Nem szereti, ha elárulják, hajlamos megfontolatlanul viselkedni, amit később megbán.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: