Annyi mindenre választ találhatunk a csillagokban, hogy miért éppen a párválasztásban ne lennének a segítségünkre? Sőt, ha jobban belegondolunk, ebben talán éppen nagy hasznát vehetjük, hiszen a születési dátumunk szerint meghatározható, milyen tulajdonságok jellemzőek ránk, illetve hogy a másiknak milyen lehet a személyisége. Vagyis elegendőnek tűnik megtudni néhány alapvető jellemzőt, és máris tudjuk, ki passzol hozzánk. Csakhogy a valóság sajnos nem ennyire egyszerű, de az igaz, hogy iránymutatásnak mindenképpen hasznos lehet bármilyen jótanács. Reméljük, hogy segítünk: ilyen típusú férfi illik hozzánk a csillagjegyünk szerint.

Kos: játékos

A Kos nőkhöz egy olyan játékos természetű pár illik a legjobban, aki szereti a kockázatot, legyen szó akár kártyáról, akár sportfogadásról. Nem bánják, ha a partnerük olykor a figyelem középpontjába kerül.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-07-03

Bika: kocka

Persze a jó értelemben vett kocka, vagyis okostojás pár passzolhat a leginkább a Bikákhoz. Egy olyan férfi, aki amellett, hogy nagyon okos és intelligens, még hűvös is, és kicsit elérhetetlenül ügyetlen.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: átlagos, de kedves

Ahogyan az Ikrek jegyűekre is azt mondják, hogy kétféle személyiség lakik bennük, úgy a párválasztásnál is hasonlót keresnek. Olyasvalaki illik hozzájuk, aki kívülről átlagosnak tűnhet, esetleg arrogánsnak, de valójában elképesztően kedves.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: szupercuki

Mivel a Rákoknak az egyik legfontosabb, hogy megvédjék a szívüket és lelküket a zord külvilágtól, olyan párt keresnek maguknak, aki gondoskodik arról, hogy ez így is legyen. Olyasvalakit, aki ugyanolyan kedves, mint az álomvilág, miben a Rákok élnek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: