Nyilas: rugalmas

Soha nem lehet ugyanis tudni, hogy milyen programot találnak ki a Nyilasok. Szeretnek új helyeket felfedezni, új embereket megismerni, és könnyen előfordulhat, hogy mindezt mindenféle előzetes tervezés és szervezés nélkül teszik – jól jön ilyenkor valaki, aki mellettük van és vigyáz rájuk.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak: zenész

Meglehetősen praktikusak és maximalisták a Bakok, ami szuper, de lehet, hogy egy kicsit unalmas. Egy művészetkedvelő pár, például egy zenész azonban új távlatot nyithat számukra, és színesebbé teheti az életüket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Miért nem találod az igazit? Csillagjegyed elárulja...

Vízöntő: érzelmes

Az intelligens Vízöntők nemigen engedik szabadjára az érzelmeiket, ezért ezt ellensúlyozva passzolhat hozzájuk valaki, aki pedig kimutatja az érzéseit, érzelmeit. Így egyensúlyozva ki a kettejük kapcsolatát.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak: művész

A Halak jegy szülötteinek hatalmas és színes a fantáziájuk, ami nagyban segíthet nekik elismerni egy-egy alkotás művészi értékét. Éppen ezért egy képző- vagy előadóművész tökéletes párnak tűnhet számukra.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: