Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsõre abszolút jó ötletnek tûnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitûnõ meggyõzõképességét megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezébõl!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Érdemes időnként egy kicsit leszakadnia másoktól. Tény, hogy a remek jellemvonásinak köszönhetően több igaz barátja is van, de időről-időre saját magával is muszáj azért törődnie. Lassítson le, és ne stresszelje túl magát. Vegyen egy mély lélegzetet és figyeljen a teste jelzéseire.
Ha túlságosan elhúzódik néhány munkahelyi megbeszélés, ne legyen emiatt ideges. Ez időről-időre megtörténik, így jobb, ha megbékél vele az ember.
Itt a ideje, hogy felhagyjon végre a rossz szokásaival. A csillagok állása ideális ehhez.
Nem szabadna minden problémát magára venni, mert ha így folytatja, akkor előbb-utóbb az ideggyógyászaton vagy egy terapeutánál fog kikötni.

Szerdai Horoszkóp 2021-02-24

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a napja minden szempontból pozitív lesz. Intellektuálisan a csúcson lesz, ezért ha valamilyen jó ötlete támad, akkor fogadja el azt. Ne vessen el semmilyen forradalmian új elképzelést, mert megehet, hogy a későbbiek során megbánja majd, ha így tesz. Igaz áttörést érhet el.
Ne merüljön el túlságosan az új kapcsolatában. Ne feledkezzen meg a barátairól sem, és töltsön el legalább egy kis időt az ő társaságukban is. Nagyon csalódottak lesznek, hogy ha hanyagolni fogja őket.
Ha túlságosan elhúzódik néhány munkahelyi megbeszélés, ne legyen emiatt ideges. Ez időről-időre megtörténik, így jobb, ha megbékél vele az ember.
Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.

 

Csütörtöki Horoszkóp 2023-10-05

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen, aminek köszönhetően ön optimizmust sugároz magából, ami kellemes változás az elmúlt periódushoz képest. Szinte új embernek érzi magát, amit a környezete is biztosan észrevesz majd. Remek időszak ez arra is, hogy felbukkanjon az életében egy új, izgalmas személy is.
Nem jó ötlet romantikus kapcsolatot kezdeményeznie a munkatársával, nem tartana túl sokáig és nem is lenne jó vége.
Ha egy állásinterjú vagy fontos találkozó vár önre, hagyjon elég időt arra, hogy kellőképpen felkészülhessen rá. Ne becsülje alá a dolgok jelentőségét.
Ne hagyja figyelmen kívül a súlyos, krónikus egészségügyi problémáit. Keressen fel egy szakértőt.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Némi idő elteltével észre fogja venni az élet szép oldalát is. Meglehet, hogy az elmúlt napokban túl sok időt fordított a munkájára és más kötelezettségei teljesítésére. tegye félre az aggodalmait, pihenjen kicsit és élvezze az életet.
Lehet, hogy egyesek majd önzőnek fogják ezért tartani, de ön nagyon is jól tudja, hogy felesleges olyanoknak segítséget nyújtani, akik nem érdemlik meg. Még akkor sem lenne semmi értelme a dolognak, ha mindent megtenne azért, hogy segítsen.
Néhány kevésbé sikeres kollégája irigykedik önre, és az állására fáj a foguk. De adjon esélyt nekik arra, hogy megszerezhessék öntől.
Keljen fel korábban és menjen el kocogni, vagy végezzen aerob gyakorlatokat. Hamarosan észreveszi magán a pozitív változást.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: