Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden kezdet nehéz, ezért a bonyolultabb élethelyzetek miatt soha nem szabad kétségbe esnie. Még ha fogcsikorgatva is, de tovább kell haladnia a kitűzött céljai felé, amit könnyebbé tehet azzal, hogy előre tekint, hiszen idővel úgyis minden lecsendesedik majd ön körül. Szükség esetén forduljon bizalommal tanácsért a munkatársaihoz, vagy a barátaihoz. Egy a lényeg: ne adja fel!
Jó lenne, ha valahogyan el tudná terelni a gondolatait, amire kiváló alkalmat kínál, ha némi társadalmi életet él. Találkozzon a barátaival és biztos, hogy nem fogja megbánni.
Ne azzal akarjon jó pontot szerezni a főnökénél, hogy úgy tesz, mint aki teljes mértékben egyetért vele, főleg, ha egyáltalán nincs is igaza egy vitatott kérdésben. Gondoljon arra, hogy a főnök eléggé mérges lesz, amikor rájön a valódi indítékára.
Előreláthatólag eluralkodik majd önön a rossz hangulat, és úgy érzi majd, hogy mindenki ön ellen van. De ne essen kétségbe, hamarosan jóra fordul minden.

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne habozzon magyarázatot kérni az érintettektől, így elkerülheti a felesleges jövőbeli félreértéseket és azt, hogy tudtán kívül ellenségeket szerezzen. Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni.
Egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már "nyeregben". Ez csak egy időszakos érzés. Gondoljon rá, hogy hamarosan találkozni fog azzal a személlyel, akinek köszönhetően minden megváltozik az életében.
Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából.
Kell, hogy legyen valami rendszeresség az életében. Készítsen egy tervet pár nappal előbbre és próbáljon igazodni hozzá teljes mértékben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Csütörtöki Horoszkóp 2023-05-04

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha nem nagyon tud kimozdulni otthonról az ismerőseivel, akkor is nyugodtan menjen egyedül például sportolni. Így legalább olyan tempóban végezheti a gyakorlatokat, ami megfelel önnek és még az is meglehet, hogy megismer egy új edzőpartnert a teremben.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Ha esetleg észreveszi, hogy a főnök hibázott valamiben, akkor azt ne a többiek előtt közölje vele, hanem négyszemközt.
Sokkal jobban mutatna az otthona, ha kicsit feldobná egy-két új berendezési tárggyal. Menjen el vásárolni.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehet, hogy más elképzelései vannak a jövő kapcsán, mint az önhöz közelálló embereknek. Ahhoz, hogy elkerülhesse a felesleges félreértéseket, mindent nyugodt körülmények között kell elmagyaráznia nekik addig, amíg még lehetőség van valaminek a megváltoztatására.
A bizonytalanság sokkal zavaróbban fog hatni önre, mint az igazság. Éppen emiatt lesz muszáj őszintén beszélni a partnerével, még akkor is, ha ez nem lesz túl kellemes az ön számára.
Amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor fog csak igazán meglátszani, hogy mennyivel jobban teljesít, mint a kollégái.
Ez egy remek időszak a döntések meghozatalára. A csillagok állása kedvező önre nézve, úgyhogy használja ki a helyzetet.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: