Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik, mert soha nem tudhatja, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésüket. Ha eléggé óvatos lesz, akkor elkerülheti a jövőbeli problémákat.
Látogassa meg a családtagjait. Pótolja be, amit korábban elmulasztott, beszélgessen minél többet velük, és töltsön el egy szép napot a társaságukban.
Itt a ideje, hogy felhagyjon végre a rossz szokásaival. A csillagok állása ideális ehhez.
Ne engedjen a kísértésnek, ez számos későbbi probléma forrása lehet. Ezért jobban jár, ha óvatos marad ebben a periódusban.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-08 - Ma egy igen kellemes meglepetésben lehet része szerelmi téren...

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha elveszettnek érezné magát, kérjen tanácsot. Nincs azzal semmi gond, hogy időnként némi önkritikát is gyakorol és beismeri, ha valamiben tévedett. Az ilyen időkben derül ki, hogy kik az igazi barátai. Fordítson időt, és szánjon energiát a szabadidős tevékenységekre és a sportolásra is.
Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára.
Ha túlságosan elhúzódik néhány munkahelyi megbeszélés, ne legyen emiatt ideges. Ez időről-időre megtörténik, így jobb, ha megbékél vele az ember.
Ön remek vicceket ismer és pozitív energiával tölt fel másokat.

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-12-12

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha nem felel meg a jelenleg helyzet önnek, akkor itt az ideje a változtatásnak. Végre elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Ne habozzon, mert akkor elszalasztja ez a remek alkalmat, és meglehet, hogy sokat kell majd várnia a következőre.
Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit.
Ez a nap ideális az otthona felújítására. Tisztítsa ki a lakását, vagy fessen le pár dolgot, és szabaduljon meg a régi, felesleges bútoroktól és vásároljon újakat.
Ne aggódjon. Az orvosok nem akarnak rosszat önnek, csupán segíteni szeretnének.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rá fog döbbenni, hogy túl gyorsan vont le bizonyos következtetéseket. Lett volna más módja is egy fontos probléma megoldásának, amit vagy nem vett észre, vagy nem jutott akkor éppen az eszébe az adott körülmények között. Szerencsére nincs semmi veszve, mert egy ésszerű beszélgetéssel megoldhatja a problémát.
Nem igazán intim hangulatban mostanság magát, de ne kell emiatt hibáztatnia magát. Rövidesen megváltozik a kedve és eltölthet egy kellemes, bensőséges esetét a párjával.
Néhány kevésbé sikeres kollégája irigykedik önre, és az állására fáj a foguk. De adjon esélyt nekik arra, hogy megszerezhessék öntől.
Figyeljen oda a kötelezettségeire, ha korábban kissé elhanyagolta őket, mert később sokkal nehezebben tudja majd behozni a lemaradását.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: