Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Ma úgy érezheti, kedves Oroszlán, hogy valaki mintha túlságosan is szótlan és zárkózott lenne, s mintha valamiért nem lenne teljesen õszinte önnel. Próbálja meg finoman rávezetni, hogy merje elmondani nyugodtan, mi bántja, de azért ne erõltessen semmit, ugyanis, elõbb, vagy utóbb, magától is lehull majd a lepel.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha hosszú távú céljai vannak, akkor most komoly előrelépést tehet az elérésük felé, viszont fontos, hogy eközben semmi ne vonja el a figyelmét. Kapcsolódjon ki egy kicsit, vegyen ki egy szabadnapot és rendezze a gondolatait. A szerencse most az ön oldalán áll.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.
A merész és egyedülálló ötleteit nem fogadják kitörő lelkesedéssel. A csillagok állása most kedvezőtlen az ön számára.
Nagyon sok energiája van, ezért próbálja valamilyen hasznos dologra fordítani, például sportoljon. Észre fogja venni, hogy sokkal jobb lesz a közérzete utána.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-04-04

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

A mai napja oly nyugodalmasan alakulhat, kedves Szûz, hogy szinte már-már hiányozhat a nyüzsgés, a kaland, hogy történjen valami. Vigyázzon, mit kíván, addig is, élvezze a csendet, ameddig lehet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne legyen meghunyászkodó. Ez a karrierjére és a magánéletére is érvényes. Ne féljen kiállni a saját igazáért és elmondani a véleményét másoknak, hiszen, ha nem így tesz, akkor nem fogja megkapni, amit akar.
Használja ki a csillagok kedvező állásának a támogatását a komolyabb projekteknél. Itt az ideje, hogy előhozakodjon az új ötletével.
A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.
Egy kicsit több időt kell szánnia arra, hogy jobb legyen a kondíciója. Mostanában túl sokat lazsált.

 

Keddi Horoszkóp 2021-07-20

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Bármennyire is úgy érzi néha, hogy nincs értelme a sok erõfeszítésnek, melyet nap, mint nap megtesz azért, hogy elõrébb jusson, nem így van, higgye el, kedves Mérleg! A távoli célok elérésében éppen ez a legnehezebb, kitartani addig, amíg teljesülnek. Lássa ezt, s folytassa tovább bizakodva, amit elkezdett.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden kezdet nehéz, ezért a bonyolultabb élethelyzetek miatt soha nem szabad kétségbe esnie. Még ha fogcsikorgatva is, de tovább kell haladnia a kitűzött céljai felé, amit könnyebbé tehet azzal, hogy előre tekint, hiszen idővel úgyis minden lecsendesedik majd ön körül. Szükség esetén forduljon bizalommal tanácsért a munkatársaihoz, vagy a barátaihoz. Egy a lényeg: ne adja fel!
Legyen nyitott, és ne féljen akkor sem kimondani a saját véleményét, ha az esetleg negatív. A munkatársai meg fogják érteni önt.
Tervezze meg nyugodtan a jövőjét. Ezekben a napokban a csillagok a megfelelő pozícióban állnak, ezért ne féljen komolyabb döntések meghozatalától se.
Ha a lelki békéje folyamatosan megőrizhető, ha szükség esetén orvoshoz, vagy terapeutához fordul.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Kollégái ma kissé depressziósak, feszültek, vagy éppen kevésbé hatékonyak lehetnek, mint általában, ezért megeshet, hogy több feladat hárul önre, mint szokott. Ha élvezi nagyon, amit csinál, a pluszmunka ellenére is könnyû dolga lehet, ha viszont csak a megélhetésért teszi, amit muszáj, úgy meglehetõsen kimerítheti a mai nap. Akármelyik is, este azért mindenképpen ráfér majd önre egy kis pihenés, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne habozzon magyarázatot kérni az érintettektől, így elkerülheti a felesleges jövőbeli félreértéseket és azt, hogy tudtán kívül ellenségeket szerezzen. Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni.
Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így "megfertőzheti" őket is a jó kedvével.
Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket.
Akkor se hanyagolja el a személyes higiéniáját, ha fáradt hozzá. Egy nap még kieshet, de ha több napig elhanyagolja magát, az semmi jóra nem vezet.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: