Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne féljen megtenni az első lépést. Az új tapasztalatinak köszönhetően magabiztosabbá válik, amelynek segítségével sokkal vonzóbb lesz a másik nem képviselőnek szemében. Képes lesz felfedezni a személyiségének egy teljesen új oldalát is, amit korábban háttérbe szorított.
A szülei szeretik önt, még akkor is igaz ez, ha nem értenek egyet a döntéseivel és esetleg rá akarják beszélni arra, hogy szakítson az új partnerével. Ne tegyen és ne mondjon olyasmit, amit később még megbánhat.
Kiválóan teljesít a munkahelyén, ezért páran irigyek önre. Ennek ellenére erősnek kell maradnia, és nem szabad hagynia, hogy másik felidegesítsék.
Ez egy remek időszak a döntések meghozatalára. A csillagok állása kedvező önre nézve, úgyhogy használja ki a helyzetet.

Szerelmi horoszkóp Július 27- augusztus 2. hétre - A héten próbálj meg egy kicsit nem irányítani, inkább...

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Túl magasra tette a lécet, ezért a környezetében lévők csak nagy nehézségek árán tudják tartani a lépést önnel. Tény, hogy ez hasznára válhat a munkahelyén, és kitűnhet a teljesítményével a kollégái közül, és persze az sem mellékes, hogy a főnöke is felfigyelhet önre. A dolog hátulütője, hogy ellenségekre is szert tehet mindeközben.
Valaki a családjában komoly problémákkal küzd, viszont eltitkolja azokat a többiek elől. Segítsen neki a titka megőrzésében, mert később viszonozni fogja ezt a szívességet önnek.
Amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor fog csak igazán meglátszani, hogy mennyivel jobban teljesít, mint a kollégái.
Egy jó kis masszázsra lenne most igazán szüksége, hiszen így tökéletesen ellazulhatna. Természetesen a partnerének is jót tenne, és így mindketten tökéletesen feltöltődhetnének.

 

Keddi Horoszkóp 2020-08-25

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha az ember képes tanulni a hibáiból, és fel tud készülni az előtte álló kihívásokra, az minden téren az előnyére válik. Arra viszont ügyeljen, hogy ne tűnjön túlságosan "mindentudónak" mások előtt, mert az ellenérzéséket válthat ki belőlük. Senki sem szereti a nagyképű embereket, ne szerezzen magának feleslegesen ellenségeket.
Még akkor is ügyeljen a jó modorra, ha valamelyik barátjával beszélget. Vegye figyelembe, hogy bizonyos témák kellemetlenül érinthetik egy adott ismerősét.
Volt mostanság hosszú ideig elhúzódó munkahelyi problémája? Úgy néz ki, hogy sikerül végre megoldást találni rá. A csillagok állása kedvező önnek.
Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A szenvedélybetegségek és a függőségeket okozó dolgok alapvetően rossz hatásúak az emberre, ezért jobban jár ha kerüli őket. Másrészt viszont fontos, hogy időről-időre találjon olyan dolgokat az életében, amelyekben örömét leli. Nincs ezzel semmi gond, csak ügyeljen a mértékletességre.
Meglehet, hogy már túl hosszú ideje próbálja elérni, hogy a főnöke végre felfigyeljen önre, de végül rádöbben majd, hogy nem éri meg az erőfeszítéseket a dolog.
Látogasson el egy múzeumba vagy kiállításra. Ki fog kapcsolódni és új ismeretekre tehet szert.
Figyeljen oda az emésztésére. Nem tesz jót a gyomrának, ha túleszi magát vagy ha sietve bekap pár falatot, és nem rágja meg rendesen az ételt.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: