Mérleg

Csütörtök
2020-03-05

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a kisebb gondokat könnyű megoldani, de jobban jár, ha fokozott figyelmet fordít rájuk, mert fennáll a veszélye annak, hogy idővel nagyobb problémák alakulnak ki belőlük. Kísérje őket kezdettől fogva figyelemmel, így semmi nem kerüli el a figyelmét.
Ne azzal akarjon jó pontot szerezni a főnökénél, hogy úgy tesz, mint aki teljes mértékben egyetért vele, főleg, ha egyáltalán nincs is igaza egy vitatott kérdésben. Gondoljon arra, hogy a főnök eléggé mérges lesz, amikor rájön a valódi indítékára.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Csütörtök
2020-03-05

Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között, de ezekben a napokban elkerüli önt a szerencse. Ne essen emiatt kétségbe, inkább szenteljen minél több időt magára és legyen együtt a legközelebbi barátaival. Rendezze a gondolatait és előbb-utóbb a másik nem képviselői újra feltűnnek majd az életében.
Nagyon magabiztos lesz a személyes kapcsolatok terén. Pontosan tudja, hogyan bűvölje el az ellenkező nem képviselőit, ezért ne féljen használni a tudását. Legyen játékos és élvezze ki az ön előtt álló feledhetetlen estét.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így számolhatod ki, melyik aszcendens lenne a tökéletes párod – a deszcendens árulkodik

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: