Oroszlán

Talán az nem újdonság, hogy az Oroszlán, az állatok királya az összes csillagjegy közül az egyik legdominánsabb. Hatalmas önbizalma, lehengerlő stílusa jó adag akaratossággal párosul, így ember legyen a talpán, aki képes nemet mondani neki. Számára egyértelmű, hogy a döntéseket ő hozza a párkapcsolatban (is), még az olyan ügyekben is, amik nem feltétlen fontosak számára. Megszokta, hogy mindig minden úgy van, ahogy ő szeretné, ha esetleg mégsem, akkor addig megy, amíg meg nem győzi a partnerét.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Mi jut eszedbe a Halak csillagjegyről? Azt gondolod, hogy a csendes, visszahúzódó hírében álló Halak könnyedén veszi, ha egy helyzetben nem ő irányít? Nos, hatalmasat tévedsz: az álmodozó tekintet mögött egy igazi spíler rejtőzik! Tökéletesen alkalmazza az érzelmi manipuláció széles fegyvertárát, de mentségére legyen mondva, mindezt nem azért teszi, mert rosszat akar. Meg van róla győződve, hogy ő az, aki tudja a tutit, így mindent megtesz, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy szerinte jó. Mindehhez jó agya van, ami átlagon felüli meggyőzőképességgel párosul. A Halak a tipikus példa arra, hogy miként lehet a saját szájízünk szerinti irányba terelni a történéseket, úgy, hogy ebből senki semmit ne vegyen észre.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

EZ A 3 CSILLAGJEGY A LEGSZÍVÓSABB

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: