Nyilas

A Nyilas nők és férfiak sokat utaznak, mert nem érzik jól magukat egyhelyben. Ismerkednek, kalandokba keverednek, nem terveznek el előre soha semmit. Mindkettőjüknek indokolatlanul nagy lehet az önbizalma, ez azonban másképp nyilvánul meg a férfi és női szülötteknél. Előbbi sokszor megbízhatatlannak tűnik emiatt, míg az utóbbi extra vonzó lehet, hiszen nem sok ilyen magabiztos lány van a világon.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A legnagyobb eltérés a Bak jegyű férfiak és nők között, hogy a pasik teljesen ki vannak békülve magukkal, általában nyugodtak, kiegyensúlyozottak. A lányok azonban sosem elégedettek teljesen, mert a férfiakkal ellentétben túl sok és túl nehéz célt állítanak maguknak. A jegy minden szülöttére igaz ugyanakkor, hogy büszke a megszerzett tudására, amit semmire nem cserélne el.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma legyen nagyon nyitott az emberek irányába, kedves Bak, különös tekintettel szûk környezetére, akiknek most nagy szüksége lehet a tanácsaira, iránymutatására a jövõjüket illetõen! Legyen velük egészen õszinte és fejtse ki minél részletesebben a véleményét, hogy valóban érdemi segítségükre legyen!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntő férfi mindenkit összezavar, mert ilyen is, olyan is, az eszmék nagyon sajátos keverékét vallja. De róla legalább ezt tudni lehet! A Vízöntő nő ugyanis még csak ki sem mondja, miben hisz, annyira titokzatos, hogy szinte lehetetlen kiismerni. Persze mindketten extra kreatívak és nagyszerű barátok, csak egy kicsit nehezen nyílnak meg úgy igazán.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak jegyű emberek igazi álmodozók és nagyon érzelmesek. A férfiak azonban ezt kevésbé képesek kimutatni, néha egy élet is kevés ahhoz, hogy a párjuk kiismerhesse őket. A Halak nők azonban nagy nehezen, de képesek elmondani, hogy mit éreznek és gondolnak, mivel sokszor bizonytalanok és szükségük van párjuk megerősítésére.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé túlságosan is tolakodóak, faggatózóak lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklõdnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli õket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: