Oroszlán – igazán tudsz adni

Szeretsz a középpontban lenni, és hogy imádod bezsebelni az elismeréseket. Ennek egyik módja, hogy szeretsz ajándékozni, és a legszuperebb ajándékokat veszed. Tökéletesen személyre szabott ajándékkal leped meg szeretteidet, és ünnepled őket: ebből persze te is visszakapsz. A legjobb módja annak, hogy kapj, az ajándékozás – ezért senki nem hibáztathat. Legfeljebb egyre többen hívnak meg a születésnapjukra!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas – bárhol feltalálod magad

Vonz az ismeretlen, a felfedezés öröme, és nem félsz kockáztatni. De a leginkább csodálatra méltó, ahogy bármilyen helyzetben feltalálod magad, és bárhol képes vagy megvetni a lábad. A Jupiter szerencséje kíséri a kalandjaidat, nem egyszer húz ki a csávából, egy karcolás nélkül. Természetesen a közvetlen és optimista személyed is közrejátszik abban, hogy a világban bárhol otthonosan mozogsz, és örömmel látnak a beduin sátortól a pigmeus kunyhóig mindenhol.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-18

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: