Kos

Valószínűleg akkor hoz össze a sors rendszeresen kos jegyű emberekkel, ha túlságosan könnyen belenyugszol a veled történtekbe, nem érzed úgy, hogy saját életed alakulásáért te lennél a felelős. Nehezen vállalkozol, még nehezebben vágsz bele új kalandokba, egy kos pedig éppen arra inspirálhat, hogy merj lépni. Ha ismét felbukkan az életedben egy kos csillagjegyű ismerős, érdemes alaposan átgondolnod, merre tartasz, és vajon milyen változtatásra sarkall a jelenléte. Újból konfliktusod van a munkahelyeden, úgy érzed, kizsigerelnek? Akkor valószínűleg itt a tökéletes alkalom a felmondásra. A párkapcsolatodban már megint mélyponton vagytok? A kos jelenléte arra utalhat, hogy véget kell vetned ennek a hercehurcának és itt az ideje, hogy a saját utadat járd – akkor is, ha ezért áldozatokat, nagyobb döntéseket kell hoznod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A bika felbukkanása, vagy rendszeres jelenléte az életedben arra hívja fel a figyelmedet, hogy ideje lassítanod. Túl gyorsan pörögnek körülötted az események, már-már lekövethetetlenek a változások, nincs időd megszokni a körülményeidet. Kicsit olyan érzésed is lehet, mintha nem tartoznál igazán sehova. A bikák számára alapvető a nyugalom, a stabilitás és a megszokottság, így a csillagjegy arra figyelmeztet, hogy nem hagysz időt sem magadnak, sem a dolgok normális, helyénvaló lefolyásának. Mindennek meg kell adni a módját! Az elengedésnek éppúgy, mint a feloldódásnak egy kapcsolatban. Egyes dolgokat nem szabad, de nem is lehet sürgetni, és ezt jó, ha minél előbb felismered. Már csak azért is, mert e nélkül nem tudod igazán élvezni az életet, nem leszel pozitív és nem veszed észre az apró, de valóban sok örömöt okozó dolgokat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2023-01-30

Ikrek

Az ikrek arra hívhatja fel a figyelmedet, hogy túlságosan is belesüppedtél a hétköznapok körforgásába, komolyabb és különösebb célok nélkül élsz. Nem igazán foglalkoztatnak új dolgok, nem gondolod úgy, hogy valami maradandót kellene alkotnod, sem egyéni, sem társadalmi szinten. Jelenléte arra is utalhat, hogy túlságosan bezárkóztál, elfordultál az emberektől, nem teremtesz szívesen új kapcsolatokat és mindig ugyanazokat a köröket futod a kapcsolataidban is. Ideje ezen változtatni! Az ikrek lelkesedése, kíváncsisága, életszeretete, kiváló kommunikációs készsége jó példával járhat előtted. Ő az egyik legüdébb, legpörgősebb jegy, akivel nyilván nem kell versenyezned, főleg nem akkor, ha éppen mélyponton vagy és úgy érzed, az egész világ összeesküdött ellened. De pozitív életszemlélete megmutatja számodra: lehet ezt így is csinálni!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: