Ezeknek a csillagjegyeknek bámulatosan gyorsan vág az eszük. Nemcsak okosak, intelligensek, de azonnal tudják, mi a legjobb reakció és válasz. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod. Az intelligencia számos módon mutatkozhat meg: hangzatos riposztok, helyes döntések, humor, memória vagy villámgyors észjárás formájában, s ezek nem feltétlenül járnak együtt. A következő három csillagjegy a legintelligensebbek közétartozik, nekik ugyanis vág az eszük, mint a borotva.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma egy kis romantika lesz terítéken, kedves Kos, legalábbis, ha önön múlik. A tavaszi fák virágzása, az édes illatok, mind egy kissé elbódítják és ahogy a természet, úgy lelke is megtelik szerelemmel. Nem is kell ennél jobb alkalom arra, hogy meglepje párját egy romantikus estével, vagy, ha nem él kapcsolatban, akkor esélyt adjon valakinek, aki már régóta érdeklõdik ön iránt.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1. A Kos

A Kos villámgyorsan dönt, pillanatok alatt átlátja a helyzeteket, és ennek megfelelően cselekszik. Jól tudja, ha túlgondolja a dolgokat, nem a helyes döntést fogja meghozni. A dolog másik oldala viszont, hogy épp a gyors gondolkodása okán sokszor előbb beszél, és csak utána elmélkedik, ezért bár roppant csattanós válaszokat tud adni, és percek alatt lesöpri a színről vitapartnerét, sokszor akaratlanul is megbánthat másokat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Valószínûleg, ma nem sok kedve lesz dolgozni, annál inkább lazítani, kikapcsolódni, szórakozni egy kicsit. Ilyenkor a legjobb, amit az ember tehet, hogy gyorsan megfutja ama köreit, melyeket okvetlen szükséges, s az ebédszünetben sem kapkodja el a dolgokat, majd, szervezzen egy közös programot a barátaival, szeretteivel, amin mindannyian jól érezhetik magukat, s pihenje, mulassa ki magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Májusi havi horoszkóp – Ebben a hónapban bőven lesz okod az ünneplésre, de a sírásra is!

2. A Nyilas

A Nyilast két dolog jellemzi: mindig megtartja a humorérzékét, és bármilyen körülmények között feltalálja magát. Intelligenciájával, szellemességével, finom humorával bármilyen akadályt képes megugrani. Ha valamit mégsem tudna igazán, egyszerűen improvizál, bámulatos ügyességgel pótolja a szűkös forrásokat. Ha félsz az utazástól, őt vidd magaddal, hiszen amellett, hogy nagyon szórakoztató útitárs, talpraesetten navigál bármilyen szituációban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: