Mérleg

Mérleg nők finomak, bájosak, kedvesek, nyugodtak, kicsit talán visszahúzódóak is. Extra érzékenyek, épp ezért nem bírják a konfliktust maguk körül, mindig a békére, harmóniára törekszenek, és még akkor is képesek kihátrálni egy vitából, ha biztosan tudják, hogy igazuk van,  csak, hogy béke legyen. Ezzel szemben a Mérleg pasik extrovertáltak, lazák, fesztelenek, és bár ők is nagyon érzékenyek, ezt a végsőkig titkolják. Ráadásul akkora az igazságérzetük, hogy a végsőkig elmennek egy veszekedésben, eszük ágában sincs engedni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók közös tulajdonsága, hogy pontosan tudják, hogyan kell bánni az emberekkel ahhoz, hogy azt tegyék, amit ők szeretnének, emellett szenvedélyesek és borzasztóan féltékeny típusok. Markáns különbség a csajok és a pasik között viszont az, hogy a Skorpió férfiak őszinték és egyenesek, és bár szeretnek irányítani és birtokolni, ezt mindig nyíltan teszik. A Skorpió nők viszont egészen másképp érik el a céljaikat, ők inkább intrikusak, manipulatívak, a háttérből irányítják a szálakat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Skorpió, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-02-19

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: