Mérleg

Mérleg nők finomak, bájosak, kedvesek, nyugodtak, kicsit talán visszahúzódóak is. Extra érzékenyek, épp ezért nem bírják a konfliktust maguk körül, mindig a békére, harmóniára törekszenek, és még akkor is képesek kihátrálni egy vitából, ha biztosan tudják, hogy igazuk van,  csak, hogy béke legyen. Ezzel szemben a Mérleg pasik extrovertáltak, lazák, fesztelenek, és bár ők is nagyon érzékenyek, ezt a végsőkig titkolják. Ráadásul akkora az igazságérzetük, hogy a végsőkig elmennek egy veszekedésben, eszük ágában sincs engedni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Bármennyire is úgy érzi néha, hogy nincs értelme a sok erõfeszítésnek, melyet nap, mint nap megtesz azért, hogy elõrébb jusson, nem így van, higgye el, kedves Mérleg! A távoli célok elérésében éppen ez a legnehezebb, kitartani addig, amíg teljesülnek. Lássa ezt, s folytassa tovább bizakodva, amit elkezdett.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók közös tulajdonsága, hogy pontosan tudják, hogyan kell bánni az emberekkel ahhoz, hogy azt tegyék, amit ők szeretnének, emellett szenvedélyesek és borzasztóan féltékeny típusok. Markáns különbség a csajok és a pasik között viszont az, hogy a Skorpió férfiak őszinték és egyenesek, és bár szeretnek irányítani és birtokolni, ezt mindig nyíltan teszik. A Skorpió nők viszont egészen másképp érik el a céljaikat, ők inkább intrikusak, manipulatívak, a háttérből irányítják a szálakat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Kollégái ma kissé depressziósak, feszültek, vagy éppen kevésbé hatékonyak lehetnek, mint általában, ezért megeshet, hogy több feladat hárul önre, mint szokott. Ha élvezi nagyon, amit csinál, a pluszmunka ellenére is könnyû dolga lehet, ha viszont csak a megélhetésért teszi, amit muszáj, úgy meglehetõsen kimerítheti a mai nap. Akármelyik is, este azért mindenképpen ráfér majd önre egy kis pihenés, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-02-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: