Halak

A Halaknak tűpontos elképzelése van arról, mit is szeretne karácsonyra, és ha megkérdezed, nem fogja vissza magát, simán bedob neked egy halom ötletet. Ekkor azt érezheted, nyert ügyed van, de sajnos ez nagyon nem igaz! Ez a csillagjegy ugyanis elképesztően hangulatember, akár egy órán belül is tud változni a kedve. Ez pedig azt jelenti, hogy ha épp rossz passzban van, még egy olyan meglepinek sem fog örülni, amit ő maga kért tőled korábban. Sőt, akár meg is sértődhet rajta…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek folyamatos pörgése, vibrálása karácsonykor sem hagy alább, az ünnepeket is végig zsizsegik, képtelenek akár egy-két órára lenyugodni, meghitten ünnepelni. Ilyenkor is azt érzik, lemaradnak valamiről, menniük kell. Épp ezért egyáltalán nem törődnek a hagyományokkal, finom vacsorával, és az ajándékokkal pedig szinte képtelenség lekötni őket. Nagyon-nagyon ritka, hogy valaminek úgy igazán örüljenek! De fordítva is igaz, nem sok energiát fordítanak arra, hogy igazán jó meglepetésekkel rukkoljanak elő másoknak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb optimisták - Köztük vagy?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: