Bak

A Bakok legalább annyira vágynak a luxusra, mint amennyire erősen dolgozik bennük a spórolási vágy. Karácsonykor mindent meg akarnak adni a szeretteiknek, de közben nem is szeretnének sokat költeni. Így az utolsó percig azon aggódnak, jó ajándékokat vásároltak-e. Ugyanakkor ők is vágynak a luxusra, a fényűző, drága ajándékokra, viszont ha ilyesmit kapnak, rögtön azon sopánkodnak, minek költöttél rájuk ennyit. Egy olcsóbb ajándéknak viszont nem örülnek annyira. Fogadd el, nem tudsz jól dönteni!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők már-már görcsösen igyekeznek kitűnni a tömegből, nem bírják a konvenciókat, az átlagos dolgokat. Így kifejezetten kiborulnak egy semmitmondó zoknitól, bögrétől vagy parfümtől. Csakis egy egyedi, különleges, extra kreatív ajándéknak tudnak örülni, ami biztos, hogy másnak nincsen, és látszik rajta a sok energia, ötletelés, amit belefektettél. Sok sikert kívánunk hozzá!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Íme, a csillagjegyek legkülönlegesebb tulajdonsága!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: