Minden párkapcsolatnak más a mozgatórugója, és míg egyes esetekben a romantika, a barátság, az egymás iránti tisztelet tölti be ezt a szerepet, addig van, ahol a szenvedélyes szerelem áll a középpontban. A zodiákusotok alapján pedig rengeteg érdekességet meg lehet állapítani két emberről, így többek között azt is, hogy melyik a 6 legszenvedélyesebb csillagjegyes párosítás. Közöttük tényleg mindig forr a levegő!

Ikrek és Nyilas

Ha ez a két csillagjegy egymásra talál, egy igazán vibráló, unalomtól mentes kapcsolat veszi kezdetét! Mindketten tele vannak optimizmussal, kíváncsisággal, és lelkesen belevetik magukat a kalandokba, ezért szinte állandóan van tervben náluk egy utazás, egy közös program, egy újabb terv. Nagyon alkalmazkodókészek, ezért sosincs vita arról, hogy az egyik fél elnyomná a másikat, ráadásul megadják egymásnak a kellő szabadságot is. Így jut idejük saját, különálló életükre és barátaikra is. Ritka, hogy két ember között ennyire meglegyen a szikra!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-29

Bika és Rák

Két érzelmes csillagjegyről van szó, akiknek kapcsolatát az egyetértés jellemzi. Ők szinte mindig egy hullámhosszon perdülnek, hasonló az érdeklődési körük, és ennek köszönhetően tökéletesen ki tudják elégíteni a másik igényeit, vágyait. A mélyen szántó, őszinte beszélgetések rendkívül gyakoriak, ezért a kettejük közötti kapocs sokkal erőteljesebb, mint bármelyik másik csillagjeggyel. Pont ugyanannyira vágynak a szociális eseményekre és az otthon töltött, pihenős hétvégékre, ezért az ő kis világukat akár a nyugalom szigetének is lehet nevezni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: